Mindfulness
Training

Mindfulness kan je helpen te vóelen dat je leeft, in plaats van dat je geleefd wordt. Iedereen kan het leren, het is niet moeilijk. Ik leer je om hiervoor open te staan.

Wat gaan we doen?

KENNISMAKEN

Ik geef regelmatig workshops. Vrijblijvend, om een keer kennis te maken met mindfulness. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten voor je aan de achtweekse training begint. In de kennismakings workshop van anderhalf uur leer ik je de basisbeginselen. Met korte oefeningen krijg je een goed beeld van wat mindfulness inhoudt en of het bij je past. Kijk op trainingsdata of er binnenkort een kennismakings-workshop is gepland bij jou in de buurt.

Deze vrijblijvende workshop kost € 15,-.

8 bijeenkomsten in Raalte

Regelmatig geef ik trainingen Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) aan de Westdorplaan in Raalte. In acht bijeenkomsten geef ik je handvatten om mindful in het leven te staan. Elke bijeenkomst duurt 2,5 uur. Je leert vaardigheden die je meteen in je dagelijkse leven kunt toepassen. In een kleinschalige groep van 4 tot 10 personen wissel je ervaringen uit en oefen je de vaardigheden. Iedere week staat in het teken van een nieuw thema, waarin je kennis, inzicht en vaardigheden verdiept.

1 stiltedag

Bij de training hoort ook een stiltedag. In een weekend, van 10 tot 16 uur. Tijdens deze dag doen we de oefeningen uit de training een langere tijd achter elkaar. De dag is aan het einde van de training. Het vormt een verdieping van je mindfulnesstraining. Wat doet het met je als je een hele dag niets hoeft, voor niemand hoeft te zorgen, geen sorry of dank je wel hoeft te zeggen, de afwas niet hoeft te doen en niet op de klok hoeft te kijken?

Ik zie veel oud-deelnemers terug bij een stiltedag om de beoefening van mindfulness levend te houden.

Contact

0654370282