Trainingsdata en locatie

Door het hele jaar heen organiseer ik trainingen. Houd deze pagina in de gaten, of stuur me een e-mail dan houd ik jou op de hoogte.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training
In het voorjaar van 2021 geef ik weer een MBSR-training in Raalte. Zodra de corona-maatregelen zijn versoepeld zal ik een training plannen. Wil je hier direct over geïnformeerd worden zodra dit bekend is, stuur mij dan even een mail (mindfulnessmethanneke@gmail.com). Naar alle waarschijnlijkheid gaat de training van start in maart/april en zal het plaatsvinden op de maandagavond van 19:00u – 21:30u. 

Vanwege Corona wijk ik uit naar een grote ruimte zodat er voldoende ruimte is om afstand te bewaren. De training wordt gegeven aan de Westdorplaan 132b in Raalte (achter de Helpende Handen). Dit is groot genoeg voor wel 15 mensen op 1.5 meter! De groep zal veel kleiner zijn (4-8 personen).

Kennismakingsworkshop MBSR training
Vlak voor de training start geef ik een kennismakingsworkshop mindfulness (Westdorplaan 132b). Deelname aan deze workshop is vrijblijvend. Het geeft je de mogelijkheid te ervaren of mindfulness bij je past. En om te ervaren of de ruimte oké voor je voelt in deze Corona-tijden. Ook is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Mindfulness en Hardlopen
Deze training start in het najaar weer in Zwolle. Stuur mij een e-mail (mindfulnessmethanneke@gmail.com) en ik houd je op de hoogte van de nieuwe trainingsdata.

Contact

0654370282

mindfulnessmethanneke@gmail.com